us

Usein kysyttyä

Lentokonekakku

*

Kuinka paljon maksaa (esim.) 20 henkilön täytekakku?

Täytekakun hintaan vaikuttavat koon lisäksi sen muoto, täytevalinnat sekä koristelun monimutkaisuus. Jokainen kakku on yksilöllinen ja näin ollen hinnoitellaan erikseen. Pyydä siis rohkeasti tarjous!

*

Näin vanhassa blogissasi kuvan Disney-aiheisesta kakusta, voisinko tilata samanlaisen?

Et. Valitettavasti tekijänoikeuslailla tai rekisteröidyllä tavaramerkillä suojattuja aiheita ei saa käyttää kaupallisessa tarkoituksessa ilman kyseisen oikeuden omistajan lupaa. Vanhan blogini aikaan toiminta ei vielä ollut kaupallista.

Rentoutujapossu

*

Kuinka kauan täytekakun tekeminen kestää?

Yksilöllisten kakkujen ja koristeiden tekeminen on aikaa vievää puuhaa. Varsinkin muotoillun täytekakun tekemiseen koristeineen voi kulua yhteensä jopa 15 työtuntia, suunnitteluaikaa lukuunottamatta!

*

Miksi teet niin monimutkaisia kakkuja?

Kakkujen tekeminen on harrastukseni, ja pidän siitä, että saan kokeilla rajojani ja kehittää taitojani. Täysin uusien kakku- tai koristemallien tekeminen on haaste, jonka otan mielelläni vastaan.

*

Ovatko kakuissa käytetyt koristeet marsipaania?

Eivät. Käytän pääsääntöisesti kakkujen koristeissa sekä kuorrutteissa sokerimassaa, joka ei sisällä mantelia toisin kuin marsipaani.

1-vuotis syntymäpäiväkakku tytölle

*

Asun kaukana, onko koristeita mahdollista postittaa?

Postitus on mahdollista esimerkiksi postin pakettiautomaatista toiseen, mutta en valitettavasti voi taata koristeiden säilymistä ehjänä kuljetuksessa mahdollisimman huolellisesta pakkauksesta huolimatta. Tästä syystä en voi luvata rahoja takaisin, mikäli koriste on vaurioitunut kuljetuksessa.

*

Voisitko järjestää koristelukursseja?

Valitettavasti kurssit eivät tällä hetkellä kuulu palveluihini, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa…

*