us

Hinnat ja tilausohjeet

Suklaa- ja vadelmamoussekakku

Muista työkiireistä johtuvista syistä minun ei toistaiseksi ole mahdollista ottaa uusia tilauksia.

***

Haluaisitko juhliisi yksilöllisesti valmistetun täytekakun tai kakun koristeen?

Kotileipomo Juhlakuun kakut ja syötävät koristeet valmistetaan Hyvinkäällä nimensäkin mukaisesti kotikeittiössä aina asiakkaiden toiveiden mukaan.

 

Yksilöllisten täytekakkujen ja koristeiden tekeminen vie aikaa, joten kakun hintaan vaikuttaa sen koon lisäksi koristeiden määrä sekä koristelun vaativuus. Teen kakkuja oman työn ohessa, joten tilaukset on tehtävä viimeistään 2 viikkoa ennen toimitusta.

Joissakin tapauksissa minun on mahdollista ottaa tilauksia vastaan myös alle kahden viikon toimitusajalla, mutta tuolloin kakun hinta nousee 25% 1-2vk toimitusajalla ja 50% alle viikon toimituksissa. Alle kolmen päivän toimituksiin en pysty missään tilanteessa.

 

PuolukkakakkuHinnat ja maksaminen:

Pyöreät täytekakut n. 3-6€/hlö, minimitilaus 50€
Muotoillut täytekakut alkaen 5€/hlö, minimitilaus 60€
Juusto- ja hyydykekakut n. 2,50-3,50€/hlö, minimitilaus 25€
Kuivakakut alkaen 10€/kpl
Koristeiden hinta riippuu niiden koosta sekä vaativuudesta. Minimitilaus erillään myytäville koristeille on 20€

 

Jokainen tilaus hinnoitellaan erikseen sisällön, koon sekä vaativuuden mukaan. Ilmoitan lopullisen hinnan ennen tilauksen varmistusta. Varmistuksen jälkeen lähetän laskun, jonka suorituksen tulee näkyä tililläni 3 päivää ennen tilauksen noutoa. Käteismaksusta on sovittava erikseen. Yli 100 € tilauksista peritään 25% käsiraha tilauksen varmistuksen yhteydessä. Mikäli asiakas peruu tilauksen käsirahan maksamisen jälkeen, siihen asti maksettua summaa ei palauteta.

Mikäli tilausta ei voida valmistaa sairastapauksen tai muun ylitsepääsemättömän esteen vuoksi, palautetaan maksettu summa tilaajalle kokonaisuudessaan.

 

Nouto:

Kakut noudetaan Kotileipomo Juhlakuun toimipaikasta Hyvinkäältä erikseen sovittuna aikana. Kuljetuksen aikana kakun tulisi olla tasaisella alustalla, ja äkkijarrutuksia tai muita nopeita liikkeitä tulisi välttää, jotta kakku pääsee varmasti ehjänä perille. Kakun lämpötila ei myöskään kuljetuksen aikana saa nousta liikaa, joten pitkän matkan noudot eivät onnistu. Kakku tulee säilyttää kylmässä, ja sen suositeltu käyttöaika on 1-2 vrk kakun noudosta.

 

Allergiat:

Kakut on mahdollista saada gluteenittomina, ja jotkin maut myös laktoosittomina, mutta vakavasti allergisille (esim. pähkinäallergia) en valitettavasti voi kakkuja tehdä, sillä kakut leivotaan aina samassa tilassa. Asunnossani asustelee myös koira, jolta pääsy keittiöön on estetty. Otathan tämän kuitenkin huomioon tilausta tehdessäsi.

 

Rajoitukset:

Valitettavasti minun ei ole mahdollista valmistaa yli 50 hengen täytekakkuja.

Huomaathan myös, että rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tekijänoikeuslailla suojattuja malleja ei voi käyttää kakuissakaan ilman kyseenomaisen oikeuden omistajan lupaa.

 

Tilaaminen ja tarjouspyynnöt:

Yhteydenotot sähköpostilla tai yhteydenotto-lomakkeella. Liitäthän viestiin mukaan koko nimesi.

 

 

Varauskalenteri

Calendar is loading...

Punaisella merkityt päivät ovat jo varattuja.
Muinakin aikoina aikataulu tarkastetaan
aina kyselyn yhteydessä.

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.